ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Ο Νίκος Σπανός του Αλέξανδρου, γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1962, στην Λαμία Φθιώτιδας. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα με την οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς. Σήμερα ζει στην Βάρη, είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Αγγέλη από τα Ιωάννινα και έχει 2 παιδιά τον Αλέξανδρο και την Σίλια.

Σπούδασε Marketing στην Ιταλία, μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ στα πλαίσια της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, συμμετείχε σε πολλά οικονομικά forum στην Ταϊπεϊ (Taiwan).

Ερασιτέχνης αθλητής του Βόλλεϋ από το1976, σε ομάδες Α, Β και Γ Εθνικής κατηγορίας, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Μύλωνα, του Πανιωνίου, του Αρη Νικαίας, του Φαλήρου, του Αίολου Ταύρου και του Α.Ο. Μοσχάτο. Ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να αγωνίζεται με ομάδες παλαιμάχων.

Από το 1986 και μετά, δραστηριοποιείται σαν Εμπορικός Αντιπρόσωπος  Μηχανημάτων Βαριάς Βιομηχανίας και Υποδηματοποιίας, αντιπροσωπεύοντας  περισσότερους από 40

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Διεθνείς Οικους (Ιταλίας, Κίνας, Ταιβάν, Ιαπωνίας κ.α.).

Πάντα πολιτικοποιημένος και ενεργός πολίτης, δε συμμετείχε ποτέ σε οποιοδήποτε πολιτικό και κομματικό φορέα, ενώ αντίθετα, συμμετείχε σε πολλές μαζικές αντιμνημονιακές εκδηλώσεις, αλλά και διαδηλώσεις συνταξιούχων.

Το 2013, εντάχθηκε στο πολιτικό κόμμα «ΝΕΑ Με.Ρ.Α.», που ίδρυθηκε από τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. κο Χρήστο Ζώη (ο οποίος διεγράφη από την ΝΔ, στις 13 Φλεβάρη 2012, γιατί καταψήφισε την Β’ Δανειακή Σύμβαση).

Τον Μάρτιο του 2014, αποφάσισε να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές με την «Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό».

Comments are closed.