Ενεργός Πολίτης

Αγαπητέ φίλε,

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σήμερα έκλεισε μια πολύ σημαντική οφείλω να ομολογήσω σελίδα της ζωής μου. Σε αυτό το «ταξίδι» της υποψηφιότητάς μου γνωρίσα και συζήτησα με αρκετούς αξιόλογους και αγνούς ανθρώπους. Γνώρισα όμως και το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας. Αυτό που έφερε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.  Γνωστούς πολιτικούς παράγοντες, πραγματικούς «κηφήνες», τόσο διεφθαρμένους που τρόμαξα ! Πραγματικό σχολείο για μένα.

Πιστεύοντας όμως, ότι υποχρέωση αυτού που πολιτεύεται είναι να “κοινωνεί” τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης, για να επιχειρεί να δίνει λύσεις, από όποιες θέσεις, δεσμεύομαι ότι σαν ενεργός πολίτης και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα διατηρήσω ενεργές τις υποδομές που δημιούργησα αυτές τις τελευταίες μέρες (website και social media) και θα συνεχίσω να επικοινωνώ μαζί σας, σχολιάζοντας τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους που με στήριξαν, τους ανθρώπους που με δίδαξαν και πολύ περισσότερο αυτούς που μου κοινώνησαν τα προβλήματά τους.

Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας

Ένας ενεργός πολίτης

Νίκος Σπανός

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>